Deze week vrijdag 03/04 organiseert de school tussen 9.00 – 12.00 uur en 13.00 – 15.00 uur twee momenten waarop je de leer- en werkboeken van je kind kan komen ophalen in de klas.
Hierbij wordt strikt rekening gehouden met alle geldende voorzorgsmaatregelen.

Update: Inschrijvingen in de school

Je meldde je kind aan voor het schooljaar 2020-2021. Als je een ticket ontvangen hebt, kan je je kind inschrijven in onze school. Dit moet gebeuren, indien er niets wijzigt, in de periode van maandag 4 mei 2020 tot en met vrijdag 26 mei 2020.

Door de huidige coronamaatregelen zijn we genoodzaakt de richtlijnen op te volgen. Momenteel zijn er nog geen zekerheden over de periode na 19 april.
We gaan intern bekijken hoe de inschrijvingen gerealiseerd kunnen worden. We informeren je hierover na de paasvakantie.

Hou de website van de school of de website www.naarschoolinrumst.be zeker in de gaten!

Indien er nog bijkomende vragen zijn, kan je de school contacteren of een mail sturen naar aanmelden@rumst.be.

Schorsing van de lessen van 16 maart t.e.m. 03 april 2020

Vanaf maandag 16 maart worden alle lessen geschorst, maar we blijven de opvang verzekeren voor de leerlingen van wie ouders zelf niet in opvang kunnen voorzien of voor leerlingen die anders opgevangen worden door hun grootouders.

Het is de bedoeling om kinderen maximaal thuis op te vangen om de piek van besmettingen af te vlakken. Wanneer één van beide ouders telewerkt, worden leerlingen verplicht om thuis te worden opgevangen.

Klik hier om in te schrijven voor opvang van 30 maart - 03 april!

Er is opvang in de paasvakantie.

Hoe verloopt dit? Het algemene principe blijft ook in de paasvakantie dat kinderen zoveel mogelijk thuis worden opgevangen. Leerlingen hebben dan ook effectief vakantie en krijgen dan geen alternatieve vormen van leren aangeboden. De invulling bestaat uit sport en spel, maximaal rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. Voor basisscholen nemen de lokale besturen de regie in handen.

Meer info klik hier.

Welkom op de nieuwe klasblog van de Vosbergschool!

Via deze website kunnen de juffen en meesters leuke verhaaltjes en foto’s delen, opdrachten klaarzetten…

Zeker nu we tijdens het Coronavirus een tijdje niet op school kunnen komen, lijkt ons dit een leuke manier om contact te houden.