Schorsing van de lessen van 16 maart t.e.m. 30 april 2020 

De Nationale Veiligheidsraad heeft woensdag 15 april, op grond van advies van de wetenschappelijke experten, de huidige maatregelen in de strijd tegen het coronavirus voorlopig verlengd tot en met zondag 3 mei.

De leerlingen krijgen tot en met donderdag 30 april vanop afstand nieuwe leerstof aangeboden volgens de principes van ‘preteaching’.

Over een datum vanaf wanneer de lessen weer op school kunnen doorgaan, en onder welke voorwaarden dat zal gebeuren, heeft de Veiligheidsraad nog geen beslissing kunnen nemen. De veiligheid van leerlingen en personeel zal in die beslissing in elk geval prioritair zijn.

We blijven de opvang verzekeren voor de leerlingen van wie ouders zelf niet in opvang kunnen voorzien of voor leerlingen die anders opgevangen worden door hun grootouders.

Het is de bedoeling om kinderen maximaal thuis op te vangen om de piek van besmettingen af te vlakken. Wanneer één van beide ouders telewerkt, worden leerlingen verplicht om thuis te worden opgevangen.

Klik hier om in te schrijven voor opvang van 20 april - 24 april!

 

Update: Inschrijvingen in de school

Je meldde je kind aan voor het schooljaar 2020-2021. Als je een ticket ontvangen hebt, kan je je kind inschrijven in onze school. Dit moet gebeuren, indien er niets wijzigt, in de periode van maandag 4 mei 2020 tot en met vrijdag 26 mei 2020.

Door de huidige coronamaatregelen zijn we genoodzaakt de richtlijnen op te volgen. Momenteel zijn er nog geen zekerheden over de periode na 19 april.
We gaan intern bekijken hoe de inschrijvingen gerealiseerd kunnen worden. We informeren je hierover na de paasvakantie.

Hou de website van de school of de website www.naarschoolinrumst.be zeker in de gaten!

Indien er nog bijkomende vragen zijn, kan je de school contacteren of een mail sturen naar aanmelden@rumst.be.  

 

3de reeks kinderyoga!

Wegens de coronacrisis zijn wij  jammer genoeg genoodzaakt om de 3de reeks van de kinderyoga niet te laten doorgaan.

De ouders die al betaald hadden krijgen hun geld terug.

Hopelijk kunnen we hiervoor rekenen op jullie begrip.

De ouderraad

 

 

 

 

Welkom op de nieuwe klasblog van de Vosbergschool!

Via deze website kunnen de juffen en meesters leuke verhaaltjes en foto’s delen, opdrachten klaarzetten…

Zeker nu we tijdens het Coronavirus een tijdje niet op school kunnen komen, lijkt ons dit een leuke manier om contact te houden.